Cadeautip voor de feestdagen: knotsgekke beha’s (video)

Een beha is het soms al genoeg om de fantasie van mannen op hol te doen slaan. Daarom gingen we even op zoek naar de meest merkwaardige beha’s van de afgelopen jaren. Hey, het is een lastige klus maar iemand moet het doen!

Clap-Off Bra 

Toegegeven: deze uitvinding bestaat al een tijdje, maar met de feestdagen die eraan komen kan het nooit kwaad alvast wat inspiratie op te doen. Daarbij: beha’s lospeuteren lijkt een tijdloos probleem te zijn voor de meeste mannen. Het lijkt soms net op bergbeklimmen — je krijgt te maken met touwtjes, gespen, getrek, en geklauter. Waar je moet knijpen, waar je moet trekken, de lijst met vragen lijkt eindeloos. Tegen de tijd dat je er eindelijk in geslaagd bent, kan je die eerste indruk van ervaren Casanova te zijn op je buik schrijven. Maar dankzij Randy Sarafan, kan je nu zelf eentje in elkaar solderen die losspringt aan de voorkant na twee keer handklappen. Neem HIER eens een kijkje naar de instructies. Vergeet nadien jezelf niet een applausje te geven.

Emergency Bra

Last van een gasaanval? Geen nood, zolang je vrouwtje een Emergency Bra draagt, zit je wel snor. Het levensreddende stukje ondergoed kan snel veranderd worden in twee mondmaskers, één voor de draagster en een voor een bijstander. De beha houdt giftige dampen tegen. Zowel stoffen die vrijkomen bij een brand, als van radiologisch afval, chemische aanslagen, explosies of natuurrampen. Sterker nog: als mensen deze beha’s zouden hebben gehad tijdens de Chernobyl-ramp in 1986, zou het de toxische lucht hebben tegengehouden en de gevolgen beperkt gebleven zijn, vertelt Dr. Elena Bodnar die deze BH uitvond. Het kan ook uiteraard nuttig zijn als je partner verzot is op ui en rode bonen.

Holster Bra

De aanval is de beste verdediging, zal de ontwerper hiervan gedacht hebben. Met deze beha kan je ongemerkt een vuurwapen verbergen. Dus terwijl je aanvaller onder de indruk is van jouw,  euhm, kanonnen: tijd om hem van wat echt kanonvuur te voorzien.

Smart Bra

Deze smart-beha opent zich alleen voor de ware liefde. Het werkt als volgt: de vergrendeling van de beha staat in contact met een aantal sensoren die de hartslag van de vrouw meten. De hartslag is via een app te volgen op je smartphone. Komt het ritme overeen met het gevoel van liefde en passie? Dan pas opent het slot zich en krijg je vrij spel. Minder leuk natuurlijk als je als vrouw flirt met je schoonbroer tijdens het kerstdiner, en haar beha plotsklaps opent.

Bag Bra

Laat het weer over aan de Japanners  om er iets heel praktisch van te maken: deze bustehouder transformeert namelijk in een winkeltas. In Japan is het overmatige gebruik van verpakkingen en plastic tassen een groot probleem. De No! Shopping Bag Bra  is gemaakt van gerecycled polyester van plastic flessen. Nu maar hopen dat Lesley-Ann Poppe hier geen weet van krijgt: niets zo onaangenaam als lege winkelrekken in de Colruyt.

WineRack Bra

De drankprijzen op de festivals swingen steeds harder de pan uit, dus is dit misschien de ideale beha voor de gemiddelde studente die elke eurocent twee keer moet omdraaien. De WineRack Bra is een sportbeha waarin een reservoir voor 75 cl drank verwerkt zit. Dit zorgt er niet alleen voor dat je ongezien drank kan binnensmokkelen op evenementen, maar het vergroot je borsten ook met twee cupmaten. Maar wat nu als jij en je vrienden die mooie, volle boezem hebben leeggezogen? Geen zorgen! Je kan de beha zo weer opblazen om je cupgrootte te behouden. 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More