Cabaretier Najib Amhali koopt een nieuwe keuken met cokegeld (video)

Stoppen met snuiven, heeft alleen maar voordelen.

Het zijn donkere tijden voor cabaretiers. Onderwerpen genoeg, maar geen publiek. De broeksriem aanhalen dan maar. De coke laten bijvoorbeeld. Dat scheelt meer dan een slok op de borrel. Als je het luidop zegt, is er weinig verschil tussen coke en kook, maar in de portemonnee scheelt het al snel een keuken met een cokekookeiland. In ‘Veronica Magazine’ vertelt de cabaretier openhartig over zijn snuif-avonturen.

“Ja, en we hadden net een nieuwe keuken besteld, haha. Ik zei nog: laten we even wachten. Maar nee, die keuken moest en zou er komen. Dus die wordt binnenkort geleverd”, vertelt hij over de grote aankoop die hij deed. “Maar goed, je leeft maar één keer. Het scheelt dat ik die coke niet meer hoef te betalen. Anders was die hele keuken al lang in mijn neus verdwenen, haha.”

Dat hij maar snel weer het podium op mag en niet om den brode aan flauwekul-programma’s als ‘De Battle’ moet meedoen. Daar was Najib nauwelijks een schaduw van de grote verteller die hij is.

Ken je hem niet? Nee? Een introductie:

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More