Buurmeisje Stephanie Bex toont ons haar goddelijk lijf

Stephanie Bex uit Sint-Truiden heeft een stiekeme bewonderaar in de buurt wonen. “Buurmeisje Stephanie Bex is een goddelijke jongedame”, zo liet-ie ons weten. Wij waren natuurlijk benieuwd, en gingen op zoek naar Stephanie. We stelden haar enkele vragen, en regelden een fotoshoot met haar.

1

Image 1 of 18

Vertel eens wie je bent?
STEPHANIE: “Ik ben een jongedame van 27. Ik ben iemand die op zoek is naar zichzelf, en naar een plek waar ik oprecht gelukkig kan zijn. Ik ben vegan, vind gezond eten erg belangrijk, en ik reis graag omdat ik graag nieuwe culturen wil ontdekken en nieuwe dingen wil bijleren. Ik woon momenteel in Sint-Truiden omdat mijn ouders daar wonen. Maar ik zou graag naar Bali verhuizen. Mijn plan is eigenlijk om komend voorjaar naar Australië te gaan, daar keihard werken en geld verdienen en dan naar Bali gaan. Daar zou ik een tijdje niks willen doen en genieten van het mooie weer, om op termijn online geld te verdienen. Ik heb het allemaal niet tot in de puntjes gepland, ik ben niet zo’n planner. Ik leef van dag tot dag.”

Wat vind je het mooiste aan jezelf?
STEPHANIE: “Ik denk mijn ogen. Al ben ik ook wel trots op mijn billen.”

Is er iets wat je graag zou willen veranderen aan jezelf?
STEPHANIE:
“Als het zou kunnen, dan zou ik mezelf een centimeter of tien willen laten uitrekken. Ik ben 1m65, maar zou liever iets groter willen zijn. Helaas gaat dat niet.”

Wat is je meest memorabele shoot ooit?
STEPHANIE: “Toen ik in Myanmar vertoefde, werd ik door een lokale fotograaf gevraagd of ik voor hem wilde poseren. Er liepen daar niet veel blanken rond en wilde graag een ‘buitenlandse’ voor zijn lens met de lokale klederdracht en aan een grote, bekende tempel. Hij plaatste wat foto’s van die shoot op zijn Facebook, en die werden op twee dagen tijd zo’n 50.000 keer gedeeld. Ook ik kreeg plots het ene vriendschapsverzoek na het andere, ik werd ineens veel gevraagd door andere fotografen daar. Heel wat mensen herkenden me ook toen ik er over de straat liep. Ik kreeg toen vaak te horen: ‘Ik wil een selfie met jou, jij bent mijn idool.’ Dat was wel een aparte ervaring.”

Op wat voor soort mannen val je?
STEPHANIE:
“Meestal op de foute mannen, eigenlijk, de zogenaamde bad guys.”

Wat is de gekste plek waar je ‘het’ al gedaan hebt?
STEPHANIE: “Dat was een bouwwerf ergens in de buurt van Hasselt. Het was niet echt de meest comfortabele plek.”

(Make-up en styling: Kathy Redfox, haar: Kreatos Sint-Truiden 2, locatie: B&B en welness hoeve Roosbeek Zepperen)

Heb of bén jij ook zo’n bijzonder buurmeisje? Laat het ons dan weten via info@PNWS.be

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More