Buurmeisje Laura: “Ik wil een grotere poep” (foto’s)

Iedere maand stellen we je een verleidelijke ‘Girl Next Door’ voor. Deze maand: Laura De Clerq uit Zwevegem.

Dag Laura, vertel eens wie je bent?
LAURA: “Ik ben negentien jaar en ik studeer momenteel orthopedagogie. Verder doe ik aan fitness. Vroeger deed ik ook jiujitsu, maar daar ben ik mee gestopt. Ik heb zelf heel veel meegemaakt, waardoor ik graag jongeren zou willen helpen.”

“Anderzijds wil ik op een dag ook graag doorbreken als model. Ik doe nu vooral lingerieshoots, en ik ben bezig met het uitbreiden van mijn portfolio. Lingerie en boudoir zijn mijn favorieten.”

1

Image 1 of 15

Van waar die droom om model te worden?
LAURA: “Mijn mama deed vroeger ook shoots. Ze heeft zelfs een keertje in P-magazine gestaan. Ik keek echt op naar haar. Het zou een enorme eer zijn om door te breken.”

Waar woon je ergens?
LAURA: “Ik woon in Zwevegem. Op zich valt daar niet veel te beleven. Het is een rustige gemeente. Anderzijds is het wel handig om toch dichtbij een grote stad – Kortrijk – te wonen.”

Wat vind je het mooiste aan jezelf?
LAURA: “Het klinkt misschien gek, maar mijn vingers en mijn nagels. Ik heb lange vingers, en als ik mijn nagels laat groeien, zijn die zo mooi dat het lijkt alsof het valse zijn haha.”

Wat vind je minder mooi aan jezelf?
LAURA: “Ik sport veel om een mooi lichaam te hebben, maar ik heb mijn einddoel nog niet behaald. Wat dat einddoel is: een grotere poep en een nog plattere buik. Ik wil een echt fitnesslijf, gespierd, maar niet ‘mannelijk gespierd’ als je begrijpt wat ik bedoel.”

Het gekste dat je al meemaakte tijdens een fotoshoot?
LAURA: “Dat was zopas: topless op een dak, terwijl er mensen buiten liepen. Die konden mij natuurlijk niet zien, maar toch gaf het mij een gek gevoel.”

Op wat voor mannen val je?
LAURA: “Ik val op mannen met bruine ogen en bruine haren, het zuiderse type dus. Een beetje gespierd mag ook wel. Ik heb een crush op Damon Salvatore van ‘The Vampire Diaries’. Maar in een relatie is natuurlijk niet enkel het uiterlijk van belang. Het is ook belangrijk dat er passie is, dat je elkaar steunt door dik en dun, dat je niet alleen een koppel bent maar ook een team.

Heb je slechte gewoontes?
LAURA: “Ik kijk veel te veel in de spiegel, of op mijn telefoonscherm, in de camera, om te zien of mijn make-up en mijn haar nog oké zijn. En veel te lang in de badkamer staan om er goed uit te zien.”

Heb je verslavingen?
LAURA: “Toch wel. Ik ben ‘verslaafd’ aan witte Kinderbueno en aan Kinder Chocolade-reepjes. Misschien ook wel aan shoppen.”

(Foto’s 1 t.e.m. 6: Zourab; foto’s 7 t.e.m. 11: Shiva; foto’s 12 t.e.m. 15: Noemie. Hier kan je Laura volgen op Instagram)

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More