‘Buurmeisje’ Esmé: “Ik organiseer pikante feestjes” (foto’s)

Wie zo’n buurmeisje heeft, die hoeft het niet ver te gaan zoeken, toch?

Gisteren brachten we de ‘Girl Next Door’ van deze maand, Laura. Ook van Esmé Cordus kwamen we te weten dat ze graag eens ‘Girl Next Door’ wilde zijn.

Omdat ze niet in Vlaanderen woont, is ze echter geen Girl Next Door. Maar omdat ze in Nederland woont, is ze wel een soort van buurmeisje. Tel daarbij dat we toch zeer onder de indruk waren van haar foto’s én dat ze vorig jaar Playmate November was, en je begrijpt meteen dat we toch even wilde polsen of ze wat interessants te vertellen had.

Hoi Esmé, vertel eens wat over jezelf?
ESME: “Ik ben 25 jaar en afkomstig van Rotterdam, waar ik nu ook opnieuw woon. Ik heb eerst fotografie gestudeerd, waarna ik een tijdje aan de slag was als grafisch vormgever. Ik heb ook nog een opleiding als haarstylist gevolgd. Nu knip ik – of toch wanneer de kapsalons niet moeten sluiten vanwege corona – en doe ik modellenwerk. Tot slot ben ik ook mede-eigenaar van Event Lounge.”

Van waar heb je jouw exotische looks?
ESME: “Wel, mijn moeder komt uit Portugal, en mijn vader is half Indonesisch en half Nederlands.”

En hoe schopte je het tot Playmate?
ESME: “Redelijk toevallig eigenlijk, haha. Mijn compagnon regelt soms modellen. Op die manier ben ik in contact gekomen met Rene de Haan, een fotografe die shoot voor onder andere Playboy. Ze had mij ook geshoot, en had het aanvankelijk aan Playboy voorgesteld voor een kleine reportage, maar toen wilden ze me plots als Playmate.”

Je zei daarstraks ook dat je mede-eigenaar bent van Event Lounge, wat houdt dat precies in?
ESME: “Wel, wij organiseren in niet-coronatijden party’s. Niet zomaar feestjes, maar van de sensuele soort, voor open-minded mensen. We hebben drie verschillende soorten feestjes.”

“Watcherz is voor koppels en single dames. Hiermee richten we ons vooral op openminded stellen en dames die in een stijlvolle ambiance willen genieten van opzwepende muziek, altijd met een sexy thema.”

“Dan hebben we Naughty. Ook dat is voor koppels en single dames, met de nadruk op sexy. Er is geen strenge dresscode, maar we attenderen onze gasten er wel altijd op: dress to impress. Naughty is een beetje toegankelijker dan Watcherz, en laat mensen die nog geen ervaring hebben met het concept maar toch nieuwsgierig zijn, proeven van de sexy, openminded, vrije sfeer.”

“Tot slot hebben we de Lickerz. Dat is gericht op openminded dames tussen 21 en 40 jaar, die in een ongedwongen sfeer willen genieten van een stijlvol feest zonder ‘vervelende’ mannen.”

Corona heeft blijkbaar wel een grote impact op je leven?
ESME: “Zeker. Mijn dagelijkse job als kapster ligt momenteel stil. ‘Dankzij’ corona wordt ook nog steeds de ene shoot na de andere afgezegd. En ja, de evenementenbranche ligt momenteel ook helemaal stil. Ik ben normaal een duizendpoot, maar corona maakt me zo goed als volledig werkloos.”

Stel dat je een dag premier van Nederland zou zijn, wat zou je dan veranderen?
ESME: “Da’s een goeie vraag, daar moet ik even over nadenken haha. Ik zou denk ik gezonde voeding betaalbaarder maken. Ga een keertje naar de winkel en kijk: alles wat ongezond is, is goedkoop. Gezonde voeding is een keer of vier duurder. Het gevolg? Mensen die minder gegoed zijn, die grijpen noodgedwongen naar ongezonde, eenzijdige voeding, waardoor ze misschien nog ongezonder en daardoor ook minder productief worden.”

Stel dat je kon kiezen tussen een dag onzichtbaar zijn, of een dag kunnen vliegen?
ESME: “Dan zou ik graag een dagje kunnen vliegen. Dan kan ik naartoe vliegen waar ik wil, die vrijheid moet zalig zijn. Als je onzichtbaar bent, kan je wel stiekem ergens naartoe. Maar ik word liever gezien, haha.”

De gekste plek waar je ‘het’ ooit al gedaan heb?
ESME: “Dat was op een evenement. Niet mijn eigen evenement, maar ook wel iets dat voor nogal openminded mensen is.”

Wat zijn je grootste ergernissen?
ESME: “Er zijn wel meer dingen waar ik mezelf aan kan ergeren. Linkerbaanvakrijders bijvoorbeeld. Of mensen die commentaar hebben op gedragingen van andere, maar uiteindelijk hetzelfde doen. Mensen die altijd een oordeel klaar hebben over andere mensen, of vooroordelen,…”

En waar word je gelukkig van?
ESME: “Wel, als ik op een zonnige dag op een leuk festival ben, met de juiste mensen, dan ben ik de gelukkigste mens op deze planeet!”

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Esmé (@model_esme)

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Esmé (@model_esme)

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Esmé (@model_esme)

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Esmé (@model_esme)

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Esmé (@model_esme)

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Esmé (@model_esme)

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More