Buurmeisje Emilie Wauters: niet ‘your average blondie’

In onze rubriek ‘Girl Next Door’, zetten we maandelijks een Vlaams ‘buurmeisje’ in de schijnwerpers. Deze maand: Emilie Wauters uit Kampenhout.

Vertel eens wie je bent?
EMILIE:
“Ik ben Emilie Wauters en 22 jaar jong. Ik werk voor één van de grootste IT-spelers en -verdelers van België als IT-consulent. Mensen kennen mij als een zeer spontaan, sociaal en enthousiast persoon. Ik houd van reizen naar exotische bestemmingen waar ik languit aan het zwembad kan relaxen en nieuwe culturen en tradities kan opsnuiven. In mijn vrije tijd geniet ik van een koele mocktail en heerlijke tapas op een terrasje met vriendinnen. Deze extra calorieën sport ik er met plezier af in de gym, waar ik de laatste energie van de dag uit mijn lichaam push. Ik vind het heel belangrijk om er goed uit te zien en ik de nodige inspanningen om in topconditie te blijven. Af en toe ga ik op shoot waar ik mijzelf kan uitleven en eens lekker gek kan doen. Emilie in a nutshell, not your average blondie.”

1

Image 1 of 11

(Foto’s: Zètapictures)

Waar woon je, en hoe is het om daar te wonen?
EMILIE: “Ik woon al mijn hele leven in Kampenhout, ook hier ben ik blijven wonen met mijn vriend. Dit is een groot dorp met een aantal fitnesscentra, gezellige restaurants en kleine boetiekjes. Ik geniet hier van de rust en de natuur, de groene omgeving en de wandelpaden door de kleine bossen. Het drukke stadsleven is voorlopig nog niets voor mij, misschien later…”

 

Wat vind je het mooiste aan jezelf?
EMILIE: “Ik probeer steeds het goede in mensen te zien en altijd ‘het bigger picture’ te bekijken alvorens te oordelen. In de wereld waarin we vandaag leven is dit niet meer vanzelfsprekend. Iedereen is zo hard bezig met zichzelf boven anderen te plaatsen, te kijken waarom de ene beter is dan de andere. Je kan neerkijken op iemands fouten en verkeerde keuzes, maar ik probeer verder te gaan. Fouten maken is menselijk en het maakt jou geen slechter persoon in mijn ogen. Als je eerder een fysiek eigenschap bedoelde, ben ik heel trots op de kleur van mijn ogen. Groen, grijs en een beetje blauw.”

Op wat voor mannen val je?
EMILIE: “Ik val op mannen die positief in het leven staan en die dezelfde toekomstvisie delen. Ik vind het belangrijk dat hij het beste in mij naar boven haalt en dat ik volledig mezelf kan zijn, zonder mezelf druk te moeten maken. Natuurlijk moet hij ook sportief zijn, want samen trainen is veel leuker dan alleen. Er moet steeds een onblusbare vlam en fysieke aantrekkingskracht zijn.”

Wat zijn je toekomstplannen?
EMILIE: “Momenteel ben ik hard aan het werken, zodat ik zo snel mogelijk kan investeren in een huis en mijn gezin kan uitbouwen. Ik droom van het cliché huisje, tuintje, kindje.”

“In de toekomst wil ik nog meer van de wereld ontdekken. De huidige situatie heeft roet in het eten gegooid en hierdoor is de rondreis naar Indonesië uitgesteld, maar uitstel is zeker geen afstel. Mijn reis-bucketlist is oneindig lang, maar ik kijk vooral uit naar een avontuurlijke rondreis door Tanzania, Kenya en Zuid-Afrika. Tegelijkertijd probeer ik te genieten van elke seconde met mijn vriend, familie en vrienden.”

Wie Emilie’s avonturen graag volgt, kan dat via haar Instagram.

 
 
 
 
 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More