Burger King maakt reclame met een beschimmelde hamburger (video)

Stunt moet de concurrentie belachelijk maken.

Wansmakelijk of niet, ze halen wel het nieuws. Burger King komt met een aanstootgevend clipje op YouTube. Je krijgt een sappige ‘Whopper’ te zien. Op de achtergrond kreunt een fiftiesmelodietje: ‘What a difference a day makes.” Dan begint de burger langzaam in mekaar te zakken en maakt schimmel zich meester van de Whopper. 34 dagen later zie je het gesmurft broodje.

Burger King wil hiermee aantonen dat voor hen conserveringsmiddelen en kunstmatige ingrediënten taboe zijn. Ze zeggen het niet met zoveel woorden, maar geven wel een sneer aan concurrent McDonalds die in het nieuws kwam met een broodje dat na 14 jaar nog altijd ‘vers’ was. Met de hoeveelheid bewaarmiddelen dat McDo in zijn producten kapt, kan je een Egyptische Farao bewaren.

Nuja, gaan we er een hamburger meer door eten?

Wel een knap time-lapse filmje, want terwijl de hamburger beschimmelt, zoomt de camera niet alleen in, maar draait het broodje ook nog een keer, 34 dagen lang.

Smakelijk.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More