Burgemeester van Puurs staat wel heel dicht naast de nieuwe Gouden Schoen

“Mondmasker en afstand houden is er alleen voor gewone mensen?”

De burgemeester van Puurs, Koen Van den Heuvel, is een diehard Antwerp supporter. Het was voor de burgervader dan ook Kerstmis en Sinterklaas tegelijk toen Refaelov de Gouden Schoen won. De grote leidsman van de gemeente waar Pfizer zowel blauwe pillekes als het coronavaccin maakt, postte dan ook meteen een fanfoto op zijn Facebook. “Als Antwerp-supporter blij dat Refaelov de Gouden Schoen won! “, schrijft hij.

Maar daar was niet iedereen even gelukkig mee. Een aandachtige lezeres schrijft: “WIJ WEL, ZIJ NIET. Koen Vanden Heuvel, burgemeester van Puurs ( thuisbasis van Pfizer ), moest geen 1,5m afstand houden of een mondmasker dragen in bijzijn van de gouden schoen en … post de foto bovendien trots op zijn persoonlijke pagina. Boete ? Opgepakt ? Neen hoor, hij mag dat. Kijk ook goed naar de achtergrond, naar degenen die tafelen zonder mondmasker en afstandsregel.”

Heeft zij een punt? Misschien is de foto niet nu gemaakt. Als burgemeester kan je dit soort van verwarring misschien toch maar beter vermijden. Of heeft hij stiekem al een prikje gekregen?

UPDATE: inmiddels werd aan onze redactie bevestigd dat de foto wel degelijk dateert uit een tijd dat er van corona nog helemaal geen sprake was.

 

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More