Bugs zetten Cyberpunk 2077 letterlijk en figuurlijk voor lul (foto’s)

“Cyberpunk 2077 is fenomenaal goed, maar heeft nog veel bugs.”

Dat is zowat de algemene consensus van het lang verwachte spel. Het speelt zich af in het futuristische Night City, een prachtige setting die als decor gebruikt wordt voor alle sterke personages die het spel rijk is, met een speciale rol voor acteur Keanu Reeves.

Cyberpunk 2077 moet het vooral hebben van sfeer, design en lichtgebruik. De gameplay is vermakelijk, met ruimte voor extra variatie die spelers zelf kunnen aanbrengen door andere keuzes te maken in cybernetics, perks en wapens.

Toch lijkt het spel voor vele gamers te haastig uitgebracht. Op een forum op Reddit verzamelen spelers de fouten, haperingen en andere problemen met het spel. 

Zo laden bij sommige gamers de voorwerpen in de omgeving erg traag. Een grote ‘doos’ op straat blijkt na een paar seconden plots toch een auto, en op reclameborden staan niet de echte teksten maar ‘debug’.

Maar de lulligste glitch is er eentje van formaat. In bepaalde gevallen verschijnt de penis of de borsten van het personage in beeld doorheen de kledij. Of om het met de woorden van Keanu Reeves te zeggen: “Whoa”.

Niettemin lijkt het spel een gigantisch succes te worden. Acht miljoen exemplaren in voorverkoop en analisten verwachten dat het spel in het eerste jaar 30 miljoen keer zal worden verkocht. Dat zou een record zijn.

 

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More