Brusselse vzw Capital werd mee opgericht door Kobo

Tussen natuurlijke personen Youssef Aouriaghel wonende in Antwerpen en Hassan Al Hilou wonende in Sint-Jans-Molenbeek werd op 14 juni 2020 overeengekomen een vereniging zonder winstoogmerk ‘ASATT House Of Talents’ op te richten.

Youssef Aouriaghel is beter gekend als Youssef Kobo. Al op 10 augustus wordt het ontslag van Kobo als bestuurder geakteerd. De naam van de vzw wordt ook gewijzigd in Capital. Een nieuwe bestuurder komt aan boord.

Dit jaar opent in Brussel de jeugdhub Capital vzw. De nieuwe organisatie, opgericht door de Brusselse ondernemer Hassan Al Hilou (en Kobo), wil een magneet worden voor jongeren in Brussel. Ze kunnen er volgens een persbericht van minister Dalle terecht om meer te leren over zichzelf, hun onderwijskansen en hun weg vinden naar diverse opleidingen, stages, jobs en eigen ondernemerschap. Vlaams minister van Brussel Benjamin Dalle (CD&V) voorziet voor de komende drie jaar een impuls- en investeringssubsidie van meer dan 300.000 euro.


Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More