Brusselse illegalen zuipen en vallen meisjes van plezier lastig

En af en toe krijgt er eentje ‘oep zijn bakkes’ natuurlijk.

Er zijn hier nogal wat vluchtelingen die in België geen asiel willen aanvragen omdat ze naar Groot-Brittannië willen – ook wel transmigranten genoemd – en er zijn er ook die hier geen asiel krijgen. Volgens voorzichtige schattingen verblijven er zo’n 200.000 illegalen in ons land, en een niet onbelangrijk deel daarvan vertoeft in Brussel.

Vroeger sliepen ze in het Noordstation of in het Maximiliaanpark, maar daar zijn ze tegenwoordig niet zo welkom meer en dus moeten ze andere oorden opzoeken.

Tegenwoordig hangen ze vaak rond in de Brabantwijk, vlakbij het Noordstation. En dat zorgt voor nogal wat overlast. Er zijn namelijk nogal wat nachtwinkels daar, waar zichzelf vervelende illegalen pintjes of wodka gaan kopen.

Met een flink stuk in hun botten trekken ze dan naar de Aarschotstraat, alwaar ze bij het aanschouwen van al die vitrinemadelieven een broek vol goesting krijgen. Maar betalen voor zo’n publieke dame zit er niet in natuurlijk, waardoor daar dikwijls ambras van komt en er geregeld een illegaal ‘oep zijn bakkes’ krijgt van een pooier.

Cécile Jodogne, de kersverse burgemeester van Schaarbeek, is de problemen in de Brabantwijk beu en stelde er een alcoholverbod in: er mag alleen nog gedronken worden in cafés en restaurants.

Wie er toch betrapt wordt met een blikje bier of fles drank in de hand, mag zich verwachten aan een GAS-boete tot 350 euro. Dat zijn al heel wat blikjes Cara-pils.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More