Bruno Wyndaele fuseert TV4MATS en HH 107

De vennootschap HH 107 neemt de firma TV4MATS over. Beide ondernemingen zijn in handen van Bruno Wyndaele, Jessica ‘Jes’ Van Gaever en de vennootschap LUCOBIN.

De totale activa van HH 107 bedroegen eind 2019 ruim 650.000 euro. In TV4MATS bedroegen de totale activa eind 2019 ruim 400.000 euro. De eerste onderneming was verlieslatend in 2018 en 2019 terwijl TV4MATS winstgevend was in beide boekjaren.

Jes Van Gaever (°1976) begon haar televisieloopbaan in 1999 bij het productiehuis Woestijnvis en werd daar al snel eindredacteur van de talkshow De Laatste Show. Ze werkte er mee aan programma’s als De Quizmaster (Bart De Pauw) en stond mee aan de wieg van De Slimste Mens ter Wereld. In 2004 stapte Jes in het nieuwe productiehuis De Filistijnen waar ze mee aan de basis stond van de nieuwe titels Beste Vrienden, Eeuwige Roem, De Premiejagers, Het Sterke Geslacht en De Maandagshow. Momenteel geeft Jes Van Gaever geeft mee leiding aan De Filistijnen. Ze staat in voor het begeleiden en ontwikkelen van nieuwe formats. Sinds 2010 leidt ze ook de internationale ontwikkeling en de internationale lijn producties.

Na een loopbaan als radiomaker en schrijvend journalist zet televisiemaker/presentator Bruno Wyndaele (°1965) zijn eerste stappen op televisie bij het pas opgerichte VT4. Daarna staat hij mee aan de wieg van het productiehuis Woestijnvis en maakt er succesvolle programma’s als De XII Werken Van Vanoudenhoven, Man Bijt Hond, De Laatste Show en De Slimste Mens Ter Wereld. Hij was ook presentator van beide laatste programma’s. In 2004 richt hij productiehuis De Filistijnen (HH107) op. Hij maakt en presenteert er met groot succes Beste Vrienden, Eeuwige Roem en De Premiejagers (Eén). En staat ook achter programma’s als De Maandagshow (VTM) en Vriend of Vijand (Eén). Bruno is verder ook het gezicht van Het Sterke Geslacht (VTM), Smaak (Eén, 2012), en Het Spiegelpaleis (Eén). Naast zijn werk als maker en presentator geeft Wyndaele ook leiding aan De Filistijnen.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More