Brunette van Twitch gesmeten voor het flashen van haar onderkant (foto’s)

Ze is van het vrouwelijke geslacht en daar pakt ze al eens graag mee uit. Alleen: op sommige plekken is dat eigenlijk een heel klein beetje verboden.

De website Twitch werd op 6 juni 2011 geopend. Het is een videosite voor het streamen van persoonlijke kanalen, en gamen maakt er de hoofdmoot van uit.

Ook MissBehavin pakt al eens graag uit met haar gaming-skills op Twitch, waar ze heel wat volgers heeft. Dat grote aantal volgers zal wellicht niet aan haar speelkwaliteiten liggen, maar wel aan haar looks. Ze heeft mooie rondingen en wanneer ze uitzendt, is ze nu niet bepaald gekleed als een tante nonneke.

Maar nu maakte ze het een beetje té bont. Met niet meer dan een rood lingeriesetje om het welgevormde lijf, placeerde ze een dansje voor haar camera – en liet ze haar onderkant nogal goed in beeld komen.

Dat leverde haar een ban op. Niet voor levenslang – daarvoor brengt ze wellicht teveel centjes op voor Twitch – maar toch voor de volle drie dagen.

Haar excuus is nog het leukste van het hele verhaal: “Ow, sh!t, sorry, ik dacht dat ik op OnlyFans aan het uitzenden was in de plaats van op Twitch.”

1

Image 1 of 5

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More