Broers Salar en Sasan Azimi uit The Sky is the Limit’ opgepakt voor fraude (video)

Van nul euro naar multimiljonair.

‘The Sky Is The Limit’ is/was een beetje uitlachtelevisie. Voor sommigen zelfs afgunsttelevisie wanneer je al die excentrieke heerschappen in supersnelle bolides ziet rijden of lol hoort maken in helikopters en privéjets. Zo en dan passeerden er personages in het programma die nog net dat tikkeltje anders waren dan de anderen. De Iraanse broers Salar (37) en Sasan (34) Azimi bijvoorbeeld, die liepen te verkondigen dat ze zich van nul euro naar multimiljonair hadden gewerkt. De twee broers zouden een imperium hebben van hotels, restaurants en vastgoed in België en Nederland.

Maar er is een stevige barst in hun glimmende ego’s gekomen. De Nederlandse politie doorzocht dinsdagochtend enkele burelen van het hotel De Elderschans in het kleine Nederlandse dorpje Aardenburg, net over de Belgisch-Nederlandse grens, dat eigendom is van de twee Iraanse broers. De twee mannen zijn gearresteerd op verdenking van fraude.

Is het dan toch waar dat als het te mooi lijkt om waar te zijn, het uiteindelijk ook echt niet waar is?

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More