Britse presentatrice Love Island pleegt zelfmoord

Caroline Flack levenloos gevonden in haar appartement in Londen.

Er waren de afgelopen maanden signalen dat er wat scheelde. Caroline Flack (40) kwam in het nieuws omdat ze haar vriend en model, Lewis Burton (27), in zijn slaap met een lamp op zijn hoofd zou hebben geslagen. Als dat zo is, dan botert er iets niet lekker. Flack ontkende het incident, maar nam wel ontslag bij het Britse realityprogramma Love Island. Vorig  jaar was er een Hollands-Vlaamse versie met Victor Verhulst als co-presentator op VIER. Love Island is een spiegel van de werkelijkheid zoals die niet is. Op een zogenaamd ‘liefdeseiland’ volg je een bende verwende volwassenen die er net iets te goed uitzien en die net iets te veel hun best doen – meestal in bikini en zwembroek – om net iets te veel onzin uit te kramen over de liefde en het echte leven.

bron: Instagram

Caroline Flack was een hele bekende naam in Engeland. In 2015 presenteerde ze The X Factor en een jaar daarvoor won ze de al even populaire dansshow Strictly Come Dancing.

Wat is er dan allemaal gebeurd? De vriend van Flack waarvoor ze was opgepakt wegens mishandeling, wilde niet dat ze zou vervolgd worden. Volgende maand moesten ze weer voor de rechter verschijnen en dat knaagde aan haar. De rechtszaak was dan misschien nog bijzaak, de heksenjacht van de pers na haar arrestatie, kon ze niet meer aan. Sinds het incident mocht Flack geen contact meer hebben met Burton. Die wenste haar gisteren echter wel nog een fijne Valentijnsdag.

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More