Britse BLM-activiste Sasha Johnson getroffen door verdwaalde kogel

De Britse Black Lives Matter-activiste Sasha Johnson (27) verkeert in kritieke toestand. Ze werd in Londen in het hoofd getroffen door een verdwaalde kogel.

Het nieuws werd gisteren gebracht door haar politieke partij.

De politie werd kort voor 3 uur ‘s nachts opgeroepen voor meldingen van schoten in Consort Road, waar een jonge vrouw, Sasha Johnson dus, getroffen werd door een schot in het hoofd.

Rechercheurs van de Met’s Specialist Crime Command (Trident) hebben onderzoek gedaan op de plaats van het incident en in de omgeving en volgen een aantal prioritaire onderzoekslijnen. De schietpartij zou volgens de media hebben plaatsgevonden in de buurt van een huis waar een feest plaatsvond. Volgens ooggetuigen was er een vuurgevecht tussen 2 rivaliserende bendes.

Er wordt nu gedacht dat Johnson in een tuin was toen ze werd geraakt door een verdwaalde kogel bedoeld voor een bendelid.

Hoewel het onderzoek zich nog in een vroeg stadium bevindt, is er volgens de politie niets dat erop wijst dat de vrouw die werd neergeschoten het voorwerp was van een gerichte aanval of dat ze voorafgaand aan dit incident geloofwaardige bedreigingen had ontvangen.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More