Britney Spears raaskalt als nooit tevoren (video)

“Ik wil graag een ijsdieet proberen.”

Britney Spears staat al staat al sinds 2008 onder curatele van haar vader Jamie. Daarmee heeft hij zeggenschap over bijna alles wat van haar is zoals haar geld, gezondheid, carrière en dagelijkse leven. De popster kwam onder het toezicht van haar vader te staan na haar zenuwinzinking zo’n twaalf jaar geleden. Vrij vertaald: ze haalt de ene frats uit na de andere. Haar fans daarentegen zien in dit alles en complot en spreken van ‘gevangenschap’.

Britney slaagt er in om zo nu en dan het wereldnieuws te halen met haar waanzin. Met haar nieuwste video heeft ze opnieuw de hoofdvogel afgeschoten. Spears is te zien in een kort broekje en topje en zegt antwoord te gaan geven op ‘veelgestelde vragen’. “Jullie willen graag weten wat mijn doelen voor 2021 zijn. Als eerste zeg ik: meer mediteren. Ten tweede wil ik een kookcursus gaan volgen. Daarnaast wil ik een pilatesles doen en die daadwerkelijk afmaken, en als laatste wil ik graag het ijsjesdieet proberen.”

Fans merkten al gauw op dat Britney de antwoorden van een scherm las, omdat ze steeds naast de camera keek. Daarbij praatte ze in een zeer hoog tempo en liep het geluid niet synchroon met het beeld.

Laten we het benoemen als ‘wacko’.

Wordt vervolgd.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Britney Spears (@britneyspears)

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More