Britney eert haar epische slangendans op een wel zeer absurde manier (video)

We schrijven 2001.

De amper 19-jarige Britney Spears verbaast vriend en vijand tijdens de MTV Video Music Awards. Ze geeft een zeer indrukwekkende versie van haar hit ‘I’m a Slave 4 U’. Sensuele heupbewegingen, een outfit die weinig aan de verbeelding overliet en een strak afgetraind lijf.

Maar het hoogtepunt tijdens haar act? Halverwege eventjes een geel-witte tijgerpython op haar schouders nemen en doodleuk verder dansen. Het beest weegt maar liefst 11 kilo, maar Britney doet het lijken alsof het een licht zomersjaaltje is. 

De beelden staan in ons collectief geheugen gegrift.

Nu twintig jaar later, eert ons Britney haar legendarisch optreden met enkele gekke Instagram-foto’s. Daarop zien we de zangeres poseren in een slangenprint.

“Twintig jaar nadat ik een slang in mijn handen had, heb ik besloten om er zelf eentje te worden”, staat er bij de foto’s te lezen.

“En aangezien tricks voor kids zijn, jullie tricky little shits… wie weet welke kleur van slang ik morgen zal zijn. Hou het veilig mensen en let op voor de 🐍🐍🐍🤭🤭🤭”, besluit Britney.

Of het codetaal is voor ‘ik ben meer schroeven kwijt dan een Ikea-kast’, weten we niet. Maar zelfs de fans beginnen vragen te stellen bij het gedrag van miss Spears.

Ook haar meest recente post, waar ze allerlei rare danspasjes doet in een weinig onthullend pakje, lijkt meer op een schreeuw voor aandacht dan opwindende danschoreografie.

Of schuilt er een addertje onder het gras?

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Britney Spears (@britneyspears)

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Britney Spears (@britneyspears)

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Britney Spears (@britneyspears)

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More