Brigitta Callens betrapt op winkeldiefstal

De brunette werd op heterdaad betrapt op winkeldiefstal. Zelf vertelt ze een heel ander verhaal, maar toch mag ze nooit meer binnen in de Floralux in Dadizele.

Dat vertelt zaakvoerder Kris Carrein vandaag in ‘Dag Allemaal’. “Ze probeerde prijsetiketten te verwisselen. Da’s een klassieker, hé. Maar zoiets doe je gewoon niet.”

“Als we iemand betrapt hebben, bekijken we eerst altijd de camerabeelden. Anders wordt het een eindeloze discussie. Als we niet 100 procent zeker zijn, zwijgen we. De winkeldetective heeft haar betrapt. Als BV val je natuurlijk extra op. Dan weet je dat er naar jou gekeken wordt.”

Volgens de man heeft Brigitta Callens haar excuses aangeboden, maar desondanks werd de politie erbij gehaald én mag Brigitta Callens nooit ofte nimmer nog binnen in de Floralux.

Zelf geeft Brigitta er een heel andere uitleg aan in hetzelfde boekje: “Het was de warmste dag ooit. Buiten was het 40 graden en binnen zelfs 60. Ik moest even gaan zitten omdat ik buiten adem was. De producten die ik wou kopen waren niet geprijsd. Ik zag ook geen personeel aan wie ik iets kon vragen. Ik ben dan op zoek gegaan naar gelijkaardige producten waar wel een prijs op hing.”

“Pas nadat ik de kassa gepasseerd was, kreeg ik controle. Ik was me van geen kwaad bewust. Plots werd ik geconfronteerd met hogere prijzen, verkeerde afmetingen: ik begreep er niks van.”

Ze moest uiteindelijk nog 200 euro opleggen, en mocht even meekomen met de winkeldetective. “Ik kreeg te horen dat ik met mijn vragen naar de kassa had moeten komen. Maar om in die hitte over en weer te lopen, in mijn toestand (Callens is momenteel slecht te been). Het ene mandje was niet geprijsd, het andere wel, dus heb ik dat etiket genomen.”

Brigitta Callens sierde meermaals de cover van P-magazine, en voor de gelegenheid halen we er deze shoot nog eens bij.

1

Image 1 of 8

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More