Brandstichter steekt zichzelf in de fik in Wilrijk

“Drugs? Wij weten van niets.”

In Wilrijk werd in het holst van de nacht een auto in brand gestoken. De pyromaan liep vermoedelijk zelf ernstige brandwonden op. Bij de brandstichting sloeg de vlam over op de kleren van de dader. Hij had de ruit van de wagen ingeslagen en benzine naar binnen gekapt. De kluns had duidelijk niet veel ervaring met vuurke stook en liet een brandend spoor achter tijdens zijn vlucht. Je hoefde geen speurhond te zijn om zijn vluchtroute te vinden. Een buur filmde het hele gebeuren.

Het gerechtelijk labo kwam ter plaatse voor een sporenonderzoek. De dader is nog niet gevonden. De kerel zal zichzelf moeten verzorgen met wat aftersun, of naar een ziekenhuis gaan en zich op die manier aangeven bij de politie. Die wil niet veel kwijt over het incident, maar dat er een link is met het drugsmilieu, weet zelfs een klein kind.

De eigenaar van de wagen, zegt geen idee te hebben waarom nu net zijn auto in brand werd gestoken. Volgens ‘De Gazet Van Antwerpen’ zou een van de zonen, die niet meer thuis woont, het doelwit geweest zijn. Ook enkele andere familieleden hebben links met het drugsmilieu. Zo zijn Zakaria El K. en Moraad El K. (andere familienaam, maar wel degelijk verwant) spilfiguren in enkele grote Antwerpse drugsdossiers.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More