Boze buur steekt afgeknipte kippenpoten in brievenbus van opa (foto’s)

Luguber tafereel in Beveren. Een man van 92 jaar heeft daar al een tijdje vijf kippen in zijn afgesloten tuin staan. Af en toe ontsnapt er een exemplaar omdat de draad niet hoog genoeg is, maar ze komen altijd meteen terug naar huis. Tot vorige week.

Plots liepen er nog maar vier kippen rond in het hok. Nummer vijf? Die zat in zijn brievenbus. Wat ervan overbleef, tenminste. Iemand uit de buurt had de één jaar jonge kip geslacht, de poten eraf geknipt en in de brievenbus van de eigenaar gestoken. Wellicht om zijn ongenoegen te laten blijken en aangezien de 92-jarige grijsaard de enige in de buurt is met kippen, moest de ontsnapte kip wel van hem zijn.

De kippenhouder laat het incident echter niet aan zijn hart komen. “Het is geen ramp. Ik heb toch te veel eieren. Vier per dag, om precies te zijn. Maar die persoon had mij ook gewoon kunnen zeggen dat hij het niet fijn vindt dat er af en toe een kip in zijn tuin rondloopt. Ik heb de draad nu hoger gemaakt zodat er geen enkele meer kan ontsnappen. Ik hoop dat mijn kip hem gesmaakt heeft”, aldus de sympathieke opa.

1

Image 1 of 3

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More