Bowlen tijdens Halloween is zoveel leuker met deze zombie-bowlingballen (foto)

De belangrijkste vraag in het negende seizoen van ‘The Walking Dead’ is hoe Rick Grimes aan z’n eind komt.

Acteur Andrew Lincoln bevestigde al te vertrekken uit de serie en dat zijn personage maar een paar afleveringen te zien is. Hoe de serie zijn vertrek gaat aanpakken houdt fans al sinds begin dit jaar bezig. Eén ding is al zeker: niemand die zoveel zombies heeft gedood als Rick Grimes. Maar of hij ook plezier zou scheppen in een potje bowlen met wat afgehakte zombie-hoofden, betwijfelen we.

Maar Halloween komt eraan en dan is alles wat luguber en duister is toegelaten. Wat denk je bijvoorbeeld van de DV8 Zombie Spare Viz-A-Ball bowlingballen. Uiterst gedetailleerde zombie-hoofden als polyester bowlingbal. De doodse neus- en oogholtes zijn voorbehouden voor jouw grijpgrage vingers. 

De ballen zijn beschikbaar in verschillende gewichten en zombie-designs voor een dikke tachtig euro per stuk. Nu weet je ook meteen waar de term dode bal in het bowling vandaag komt.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More