Bouwt Vlaams Belang aan het Vlaamse Fox News?

EXCLUSIEF VOOR ABONNEES

Dries Van Langenhove lanceerde vorige week ‘Kies Dries’, een Youtube-serie waarin hij wekelijks in zijn eigenwijze stijl de actualiteit fileert. En ook Vlaams Belang zelf investeert meer en meer in moderne mediakanalen. Kadert dit in een grotere strategie, of zijn het eerder experimenten? Wij staken ons licht op bij partijvoorzitter Tom van Grieken, en bij Dries Van Langenhove zelf.

Vlaams Belang is van alle partijen in Vlaanderen veruit het actiefst op sociale media, en lanceerde een half jaar geleden ook Vlaams Belang TV. Het is duidelijk dat ze actief experimenteren met nieuwe strategieën om hun kiezers te bereiken.
Nu ook Dries Van Langenhove zijn eigen show opstartte, vroegen wij ons af of we stilaan de geboorte zien van een nieuw mediakanaal. Waarbij rechts een alternatief wil bieden voor wat zij de Mainstream Media zouden noemen. Een Vlaamse Fox News als het ware.

Dus vroegen we hen dat gewoon.

Dag meneer Van Grieken. Vertel eens, waarom hebben jullie Vlaams Belang-TV opgericht?

Verder lezen?

Word ook abonnee en lees
alle artikels en digitale magazines

Onbeperkt toegang tot alle artikels
en digitaal archief op PNWS.be.
Stop wanneer je wil.

Eerste 3 maanden €2.99 per maand
Nadien slechts €4.99 per maand

Ben je al abonnee?
Log hier in
en krijg toegang tot alle artikels en digitale magazines.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More