Bouwstaalmat lijkt wat te zwaar voor klungelende dievegge (video)

Er heerst een plaag in Queensland, Australië.

Neen, geen harige vriendjes met acht poten die je ’s avonds gezellig gezelschap houden, maar eerder het soort met twee grijpgrage poten. Bouwplekken worden er namelijk de laatste maanden geteisterd door dievenbendes. Ze nemen werkelijk alles mee wat loshangt.

We hopen met volgende uitspraak geen preek te krijgen van UNIA, maar het cliché Never send a woman to do a man’s job is bij volgende diefstal wel een beetje van toepassing. Zeker als je weet dat de gemiddelde bouwstaalmat zo’n dertig kilo weegt.

Dat mocht onderstaande dievegge aan den lijve ondervinden. Ze zag haar kans om er eentje af te snoepen op een verlaten werf. De lange arm der wet was niet aanwezig. Maar helaas voor haar wel de wet van de zwaartekracht.

Dus leerde ze een pijnlijke les. Hoe het met haar nadien is afgelopen, is nog niet geweten. Maar we betwijfelen of ze door de mazen van dit net is kunnen glippen.

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More