Borgloonse Carrefour geteisterd door zombie’s (video)

Gelukkig werken er daar enkele knappe meiden die weten hoe de engerds weer buiten te meppen.

Een koppeltje is ‘s avonds onderweg met hun Porsche 911 coupé oldtimer, wanneer ze Borgloon binnenrijden. “Is dat hier niet waar ze al die confituur maken?” vraagt de man zich af. Waarop de vrouw repliceert dat het volgens haar siroop is, en geen confituur.

Confituur of siroop: door er aan te denken alleen al krijgen ze wel een hongertje. Gelukkig doemt er plots een Carrefour-winkel voor hen op.

Ze stoppen op de parking, en de man stapt uit de… Porsche 911 Targa. Nu zou je jezelf kunnen afvragen: hoe is die 911 coupé plots veranderd in een Targa, maar het kan nog gekker. In die Carrefour lopen zelfs zombies rond. Gelukkig werken er daar enkele dames die een streling zijn voor het oog én nog weten hoe ze die engerds moeten verslaan ook.

Update: Het raadsel met de Porsche is opgelost. “De tweede dag opnames omwille van corona lang moeten uitstellen, en daarna was de Targa helaas niet meer beschikbaar”, zo lieten ze ons weten.

 
 
 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More