Bordeel zoekt klanten die het bloempje willen plukken van deze levensechte robots (video)

Robots zijn tegenwoordig heel wat meer dan bewegende, ijzeren geraamtes. Ze zijn tegenwoordig zo levensecht dat je er werkelijk alles mee kunt doen. Zelfs van jetje geven.

Er bestaan al poppen met kunstmatige intelligentie die in staat zijn een menselijke connectie op te bouwen. Meestal door het gebruik van een speciale app. Doordat de app met de robot communiceert, beleef je een nog meer authentieke ervaring. De poppen komen met een grote diversiteit aan persoonlijkheden, zoals vriendelijk, verlegen, aardig, wellustig, naïef en intellectueel. Gebruikers kunnen deze persoonlijkheden aan hun voorkeuren aanpassen. 

Kortom: allemaal eigenschappen waar de bezoekers van volgend bordeel naar op zoek zijn. Volgens Unicole Unicron – ja, dat is haar echte naam – CEO van Eve’s Robot Dreams zal haar etablissement toekomigste hoerenlopers klanten de kans geven om intimiteit te beleven op hoogtechnologisch niveau, in een uiterst schone en futuristische omgeving. 

Je krijgt er zelfs de kans om als eerste één van de robots uit te testen. Al moet je voor die ontmaagding wel 8.750 euro op tafel leggen. Ook triootjes – met twee robots – behoren tot de mogelijkheden. Volgens Unicron bouwt ze met haar zaak mee aan een toekomst waar robots met respect worden behandeld en geen potentieel gevaar betekenen voor een revolutie tegen de mens.

Ai, volgens ons heeft er iemand als kind te vaak naar Terminator 2 gekeken.  Of de robots ook echt nog maagd zijn, weet je als klant natuurlijk nooit honderd procent zeker. Met vochtige doekjes en een hard reboot kan je namelijk al wonderen doen.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More