Boordevol cafeïne: van deze bitterbal krijgt u vleugels (video)

Amsterdam verwacht zo’n 375.000 bezoekers: de tweeëntwintigste editie van het Amsterdam Dance Event is van start gegaan. Zo’n beetje als de Gentse Feesten, maar dan met meer dj’s en drugs.

Om dat laatste enigszins de kop in te drukken, zijn ordehandhavers massaal aanwezig. Het bezit van drugs is verboden voor iedereen, al zoekt de Nederlandse politie voornamelijk de dealers. Wie meer dan vijf pillen of een halve gram harddrugs bij zich heeft, die wordt in de boeien geslagen. Heeft u minder bij, dan wordt u enkel de toegang ontzegt.

Maar… Hollanders zouden geen Hollanders zijn als ze geen manier zouden vinden om toch opgepept te geraken. Snackbarketen FEBO ziet zichzelf als redder in nood met hun tijdelijke vlambal. Een limited edition- snack met een oppeppende werking, als variant op de klassieke bitterbal.

De vlambal is pittig en krokant, met een vulling van runderchorizo. Maar er zit ook een niet te verwaarlozen hoeveelheid cafeïne in. Zo geeft de snack u ook nog eens de nodige energie om te kunnen door…vlammen. Nou nou!

 

 

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More