Boek eens een hotelkamer met… een flightsimulator (foto)

Binnenkort komt Microsoft na dertien jaar weer met een nieuwe Flight Simulator op de proppen.

Hold my sake“, dachten deze Japanners en ze bouwden zomaar eventjes een hotelkamer met een flightsimulator. Want in het Haneda Excel hotel te Tokio kan je vanaf heden de Superior Cockpit Room boeken. Neen, dit is geen stiekem kamertje bestemd voor Vlaamse Volksvertegenwoordigers en hun escortes, maar een luxueuze kamer met bijhorende  vluchtsimulator van een cockpit Boeing 737-800.

Van slapen zal er weinig in huis komen, want wie wil nu eens niet ervaren hoe het is om op 39.000 voet hoogte te vliegen? Welke Flight Simulator-software geïnstalleerd is blijft onbekend, maar met die reeks van oneindige knopjes en lampjes en zes ramen met uitzicht op eender waar, kom je wel aan je trekken.

Dat het hotel vlak aan het Japanse Haneda International Airport ligt, is ook geen toeval. De tijdelijke verblijfplaats van honderden piloten.  Je werk mee naar huis nemen is not done, maar niemand die iets zegt over werken op hotel.

Ook biedt men de diensten van een vlieginstructeur aan, zodat jouw virtuele vlucht niet met een crash eindigt. De kamer kost ongeveer 200 euro per nacht.

Maar de enige vraag die echt telt is: kan je hier ook lid worden van de Mile High Club?

1

Image 1 of 2

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More