Bodybuildster wordt per ongeluk man (fotoreeks)

Jarenlange verslaving aan steroïden heeft lichamelijke gevolgen.

Vrouwelijke bodybuilder Candice Armstrong doet qua spieren niet veel onder voor haar mannelijke collega’s. Helaas voor de bodybuildster is, tegen haar wil in, ook de rest van haar lichaam inmiddels bijna gelijk aan dat van een man.

De 28-jarige Britse heeft  op meerdere plekken lichaamshaar, een zware stem en een kleine penis in plaats van een clitoris.

“Nee, het was nooit mijn plan om een man te worden’, vertelt Candice. ‘Ik wilde inderdaad grote brede armen en brede schouders zoals mannen dat hebben, maar ik heb nooit de beslissing gemaakt om helemaal man te worden. Mijn clitoris is nu veranderd in een soort kleine penis van een paar centimeters lang. Het heeft zelfs een voorhuid. Mijn borsten hangen er levenloos bij over mijn overontwikkelde spieren. Dat laatste maakt me weinig uit, ik vond ze toch al niks.”

Hoe het met haar vrouwelijke collega’s ‘down under’ gesteld is, weten we niet. Maar het zijn wel vrouwen met (spier)ballen.

Het is maar wat je graag ziet.

1

Image 1 of 11

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More