Bodybuilder die trouwde met sekspop heeft slecht nieuws (foto’s)

Het was dit jaar niet voor iedereen kommer en kwel.

Neem nu bijvoorbeeld acteur en bodybuilder Yuri Tolochko. De Kazak liet zijn zak staan voor dames van vlees en bloed en opteerde voor zwijgzame mechanische modellen. Zo trouwde hij in oktober met zijn sekspop Margo. 

Hij zou haar in een bar hebben ontmoet, toen Margo werd lastig gevallen door een man en Yuri ingreep om haar te beschermen. Dat verhaal mag je trouwens met een hele strooiwagen zout nemen. Laten we gewoon aannemen, dat veelvuldig gebruik van anabole steroïden toch een beetje hersenschade kan veroorzaken.

Niettemin haalde het koppel de wereldpers en alsof dat nog niet genoeg was, betaalde de spierbundel ook nog eens voor een plastische ingreep om zijn  vriendin er mooier te doen uitzien, want ze begon een complex te ontwikkelen. “Haar media-optredens maakten haar namelijk wat onzeker”, aldus Yuri.

Zo gek als een deur? Kan kloppen, maar de man is toch maar mooi van straat.

Helaas: door de coronacrisis was het maar een zeer besloten ceremonie. Hoewel Margo er een beetje stijfjes bijstond en voor zich uit staarde op het feest, is Tolochko toch een gelukkig man. “Koppels moeten minder praten en meer toenadering zoeken. De ervaring leerde Margo en mij dat er meer nodig is dan woorden om een gesprek te voeren”, voegt de poppenspeler er nog aan toe.

Tolochko, die zich ondertussen heeft geuit als een panseksueel, heeft nu wat minder goed nieuws over zijn koude kastrol. Net voor kerstavond bleek zijn echtgenote niet meer te functioneren. Waarschijnlijk heeft hij iets te hard haar schakelaar aan en uit gezet tijdens de wittebroodsweken.

Margo is momenteel het land uit om hersteld te worden en zou midden januari terug in de sterke armen van haar man liggen. Of ze ook eerst twee weken in quarantaine moet is niet geweten, want tegenwoordig gaan voor minder de poppen al aan het dansen.

1

Image 1 of 5

 
 
 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More