‘Body of Lies’: DiCaprio ontmoet Crowe

Tussen leugen en vertrouwen.

‘Body of Lies’ is een film van Ridley Scott gebaseerd op het gelijknamige boek van David Ignatius, een oud-journalist die de CIA en de conflicten in het Midden-Oosten tien jaar lang gevolgd heeft.

Leonardo DiCaprio speelt Roger Ferris, een geheim agent die in Jordanië, Syrië en Irak op zoek is naar moslimextremisten met terroristische plannen. Hij slaagt erin te infiltreren en vrienden te maken op hoog niveau. Ondanks de trouw aan zijn baan, wil hij toch proberen recht in zijn schoenen te staan. Trouw is belangrijk, ook aan de verkeerde vrienden. Toch blijft zijn werk iedere minuut levensgevaarlijk. Heel anders is het voor Ed Hoffman ( Russell Crowe), Roger’s baas die zijn op eigen wijze een bijdrage levert vanuit het thuisland. Tussen zijn huishoudtaken door tracht hij met behulp van haarscherpe satellietbeelden, irritante gsm-interventies en driftig laptopgetokkel, zijn steentje bij te dragen. Of liever gezegd: Roger naar zijn pijpen te doen dansen. De twee mannen zitten dan ook niet altijd op één lijn en dat kan vooral voor Roger ongunstig zijn.

PLAY 6 / 26 februari, om 20:35 -23:00 : ‘Body of Lies’

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More