Bo Ackaert: “Op lichamelijk vlak daag ik mezelf graag uit”

Nieuwe maand, nieuwe P-babe van de maand. Deze maand hebben we voor jou: de hemelse Bo Ackaert.

1

Image 1 of 20

Vertel eens wie je bent en wat je hobby’s zijn?
BO:
“Ik ben jonge mama met een zoontje van 9 maanden en werk zelfstandig als event planner in feestzaal The Lounge in Eeklo. Daarnaast werk ik geregeld als model of hostess. Mijn voornaamste en noodzakelijke hobby is sporten. Ik wissel cardio en krachttraining af om een optimaal resultaat te bereiken.”

Wat zou je graag willen bereiken in het leven?
BO: “Mijn grootste droom is eigenlijk om twee gezonde kinderen op de wereld zetten die beiden hun eigen weg in het leven kunnen kiezen. Ik wil mijn kinderen alle kansen kunnen geven zodat ze nooit een tekort moeten voelen en een mooie toekomst tegemoet kijken. Dat is in elk geval een uitdaging, maar we gaan die graag aan.”

Wat vind je het mooist aan jezelf?
BO: “Mijn mooiste eigenschap is dat ik altijd positief naar het leven kijk. Zelfs in moeilijke periodes blijf ik hierin mezelf en slaag ik erin te relativeren.”

Is er iets wat je zou willen veranderen aan je lichaam?
BO: “Eigenlijk zou ik niets willen veranderen. Ik probeer elke dag opnieuw de beste versie van mezelf neer te zetten, zowel fysiek als mentaal. Persoonlijk vind ik het belangrijk om voor anderen een goede persoon te zijn en elke dag te kiezen hoe ik me tegenover andere mensen opstel. Je karakter is één ding, maar de manier waarop je omgaat met mensen kan je volledig zelf bepalen. Op lichamelijk vlak daag ik mezelf graag uit, maar ik spiegel me niet aan een ideaalbeeld of bepaalde figuur. Niemand zou dat moeten doen. Iedereen is anders en iedereen heeft zijn of haar eigen ideale ik.”

Wat is het meest memorabele dat je ooit meemaakte tijdens een fotoshoot?
BO: “Ik heb in 2013 een lingerieshoot gedaan tussen de ijssculpturen tijdens de ICE shoot georganiseerd door Missitems. Dat zou ik graag nog eens opnieuw willen doen! Foto’s laten nemen in de vrieskou is eigenlijk maar één van de gekke dingen die ik al gedaan heb voor een uniek resultaat. Ik ben zo ook ooit in water van 10 graden gaan liggen omdat de rotsen met mini-waterval zo magisch waren voor een prachtige longshot.”

Op wat voor soort mannen val je?
BO: “Ik heb op vlak van uiterlijk bij mannen een grote voorkeur voor krullen. Ik kan er niet omheen, elke keer wanneer ik iemand aantrekkelijk vind, heeft die persoon krullen. Los van dit uiterlijke kenmerk heb ik vooral iemand nodig van wie ik iets kan leren, iemand die iets ouder is en ervaring heeft op verschillende vlakken in het leven. Mijn man is ondernemer en zijn groeiproces met het bedrijf vind ik heel leerrijk en vooral boeiend om te volgen. Hij heeft trouwens geen krullen ;-)”

(MUAH: Shari Parmentier/ lingerie: BRABAR Lovendegem)

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More