BN’er Johnny de Mol beschuldigd van poging tot doodslag

“Een ordinaire publiciteitsstunt”

In de Nederlandse showbizz-pers is een er een polemiek ontstaan tussen de Nederlandse presentator en acteur Johnny de Mol (41) en zijn ex-verloofde Shima Kaes. Die laatste beschuldigt de zoon van mediamagnaat John de Mol van mishandeling en doodslag. De raadsman van Johnny de Mol noemt de verhalen van Kaes absurd en spreekt op zijn beurt van een “ordinaire publiciteitsstunt”.

Het zou om drie incidenten gaan van vijf jaar geleden. Een keer in Mexico, eentje in Amsterdam en nog eentje op Ibiza. Er zouden foto’s van verwondingen zijn, telefoongesprekken en een verslag van een dokter die spreekt van ‘fysiek geweld’. Het gaat dan over een blauw oog, een gescheurde lip en blauwe plekken.

Of Johnny daadwerkelijk losse pollekes heeft en zo nu een dan, onder invloed van coke, het gezicht van zijn verloofde bijwerkte, zal het gerecht moeten uitmaken.

Volgens de advocaat van Shima Kaes, Karim Aachboun, gaat het om veel meer dan wat duwen en trekken. Hij spreekt van een “verwurgingspoging” en haalt daarbij als voorbeeld het incident in Amsterdam aan waar de Mol Kaes met een vuistslag tegen de grond werkte , haar keel dicht kneep en haar met het hoofd tegen een tafel gooide.

Zware beschuldigingen en veel waarheden die mekaar tegenspreken.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More