BMW waarin Tupac werd vermoord staat te koop (video)

Wellicht de ‘most amazing car on the planet’, kogelgaten inbegrepen.

In 1997 werd rapper Tupac Shakur vermoord in Las Vegas. Tupac kwam van een boksmatch van Mike Tyson, toen hij in een zwarte BMW 7 werd afgeknald. De zaak is nooit opgehelderd, de daders nooit gepakt en Tupac werd een haast mythische figuur.

In de loop der jaren zijn de wildste theorieën opgedoken over zijn overlijden. De voormalige platenbaas van Tupac beweert dat rapper enkele weken voor zijn overlijden met hem besprak hoe hij zijn dood in scène kon zetten. Tupac zou op het hoogtepunt van zijn bekendheid verteld hebben dat hij wou verdwijnen uit het publieke leven. Sommigen beweren dan weer dat Suge Knight Tupac zou hebben neergelegd,. Maar de zoon van Knight zegt dat Tupac gezond en wel in leven is. Zo nu en dan duiken er foto’s op die deze bewering moeten bewijzen.

Wat er ook van zei, de auto waarin Tupac zou vermoord zijn, wordt nu te koop aangeboden voor 1,75 miljoen dollar, inclusief kogelgaten. De BMW verscheen in het populaire programma Pawn Stars. De auto is volledig gerestaureerd en is alleen aan de buitenkant doorzeefd met kogels. Voor de geïnteresseerden: De BMW 750iL is voorzien van een zwart interieur, de originele 5,4-liter motor en een automatische versnellingsbak met vijf versnellingen. Er staan 121.000 kilometers op de teller.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More