Blunderende Thibaut Courtois laat dit door zijn handen glippen

Gelukkig heeft hij meer verstand in het pakken van ballen.

We moeten eerlijk zijn, onze nationale nummer één is in bloedvorm. Zonder de kunsten van Thibaut Courtois was de situatie bij Real Madrid uitzichtloos. Zo zijn ze nog steeds in de running voor het Spaanse kampioenschap én hebben ze nog uitzicht op de beker met grote oren, de Champions League.

Wij kunnen alleen maar hopen dat onze held zijn huidig vormpeil nog wat weet vast te houden om ons met weergaloze reddingen eindelijk een ‘Rode Duivelse‘ eindwinst op een groot tornooi te bezorgen. 

Hoewel we quasi zeker weten dat Thibaut, als wereldberoemd voetballer, genoeg mooi gerief in zijn beddenbak zal hebben liggen, vinden we toch dat hij hier wel de mist is ingegaan. Of wat dacht je van zijn ex en moeder van zijn twee kinderen, Marta Dominguez? 

Hoewel ze dankzij de kinderen voor eeuwig zullen verbonden zijn, zijn ze al wel een tijdje uit elkaar. Zou hij bij het zien van deze foto’s geen spijt hebben? Komaan Thibaut, een eerlijke analyse? Dit kost (je) toch meer dan drie punten, niet? 

1

Image 1 of 18

Credits: Instagram 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More