Blote poetsvrouw: “Toen ik hem zei dat ik de pil niet nam, werd hij lijkbleek”

EXCLUSIEF VOOR ABONNEES

P-magazine vroeg aan honderd Vlaamse vrouwen: wat is het allerstoutste avontuur dat je ooit meemaakte? Niet al die vrouwen antwoordden, maar zij die wél antwoordden, die laten we vanaf nu geregeld op zondag aan het woord.

Vandaag brengen we het verhaal van M., een jongedame uit de Kempen die naakt ging poetsen, maar de minnares van haar klant werd. Al liep er de eerste keer dat ze intiem waren, wel wat mis…

“Het was vorig jaar dat ik een advertentie zag, van een man die een poetsvrouw vroeg voor zijn kantoor. Het was wel de bedoeling dat er naakt gepoetst werd. Die advertentie sprak me wel aan, en ik besloot te reageren.”

“Na een eerste mail, bespraken we de details verder via Whatsapp. Hij had een makelaarskantoor, dat woensdagnamiddag gesloten was. Woensdagnamiddag zou ik dus komen poetsen. De benedenverdieping, waar de publieke ruimte was, moest ik gewoon gekleed poetsen. De eerste verdieping, waar een aantal bureaus waren, moest ik naakt doen, want daar konden de rollen aan de ramen naar beneden. Vanaf het moment dat ik uit de kleren ging, mocht ik ‘dubbel tarief’ aanrekenen. Hij zei me ook dat hij mogelijk opgewonden zou geraken van me naakt bezig te zien, en hij vroeg me of het in dat geval mogelijk was dat ik hem ‘een handje’ zou helpen. Ik liet hem weten dat dit geen enkel probleem was voor mij.”

Verder lezen?

Word ook abonnee en lees
alle artikels en digitale magazines

Onbeperkt toegang tot alle artikels
en digitaal archief op PNWS.be.
Stop wanneer je wil.

Eerste 3 maanden €2.99 per maand
Nadien slechts €4.99 per maand

Ben je al abonnee?
Log hier in
en krijg toegang tot alle artikels en digitale magazines.

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More