Blote Nanoe Vaesen, gratis bij jou thuis? Dat kan! (foto’s)

Als je bells daar niet van gaan jingelen, dan weten wij het ook niet meer.

Blonde, beauty en brains: Nanoe Vaesen is het ultieme bewijs dat dit geen onmogelijke combo is. Onlangs liet de goddelijke duizendpoot ons weten dat ze naarstig werkte aan een kalender. En wie Nanoe zo’n beetje kent, die had natuurlijk al kunnen vermoeden dat het geen almanak met triestige muurbloempjes zou worden.

Nanoe was – helemaal terecht – zo fier als een lek vergiet op het resultaat van al die noeste arbeid. Om ons het afgewerkt product te tonen, stuurde ze maar liefst vijf exemplaren richting onze redactie. En omdat we bij P-magazine toffe jongens en meisjes zijn, willen we die graag delen met jou.

Wil jij een exemplaar, gratis en voor niks? Stuur dan als de bliksem een mailtje naar info@p-magazine.be met als onderwerp ‘Kalender Nanoe’ en een antwoord op volgende vragen:

– Wat is de haarkleur van Nanoe (makkelijk)
– Wat is de leeftijd van Nanoe (medium, het antwoord vind je elders op onze site)
– Hoeveel mails met correcte antwoorden zullen wij toekrijgen vòòr 5 januari 2021, 12 uur ‘s middags (moeilijk, want dat weten wij zelf ook nog niet)

Deelnemen kan tot dinsdag 5 januari, 12u ‘s middags. Onder vind je vind je al een voorsmaakje, dezelfde plaatjes staan in de kalender ongecensureerd.

Wil je zeker zijn dat je jouw exemplaar te pakken krijgt? Dan kan je er HIER eentje bestellen.

1

Image 1 of 2

 
 
 
 
 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More