Blootmodel en sexy tennis-WAG slaat de bal compleet mis

Sois belle et tais-toi.

Vrij vertaald: “Wees mooi en hou je snavel.”

Een luxeprobleem, zo zouden velen het noemen, maar voor de immens populaire tennis-WAG en OnlyFans-chick Vanessa Sierra is het momenteel de hel. Haar vriendje, Bernard Tomic, ooit één van de grootste tennisbeloftes ter wereld, heeft zich geplaatst voor de Australian Open maar door enkele positieve coronagevallen op het vliegtuig moeten hij, zijn lief en tweeënzeventig andere tennissers en hun entourage met erg grote tegenzin zich de komende veertien dagen aan een strikte hotelkamer-quarantaine houden. 

Het knappe model, dat al meermaals van Instagram werd gegooid wegens te expliciete foto’s, vult haar dagen dan maar met het spelen van Pokémon, online (naar eigen zeggen slechte) maaltijden bestellen én haar eigen haar wassen. Dat laatste had ze nog nooit eerder gedaan en vindt ze ‘vies’. Uitspraken die velen tegen de borst stoten en haar wel wat negatieve reacties opleveren. 

Mochten wij Bernard Tomic zijn, wij zouden niet teveel zeuren met zo’n chick veertien dagen lang op onze hotelkamer. Nu we weten dat ze graag Pokémon speelt, zouden wij dan met plezier onze Pikachu bovenhalen. 

1

Image 1 of 20

Credits: Instagram 

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More