Blood Fest: voor de fans van vampieren, zombies en killerclowns (video)

Het is duidelijk dat de horrorkomedie Blood Fest zich niet altijd serieus neemt. De film lacht dan ook met de cliché’s binnen het horrorgenre.

Blood Fest volgt enkele horrorfans die naar een festival gaan dat zich wijdt aan de meest iconische horrorfilms. Ze zullen echter snel ontdekken dat het evenement een bloederige agenda heeft die net iets meer is dan films bekijken. Eén voor één leggen de aanwezigen het loodje en de vrienden moeten zien te overleven. Dit kan enkel door een hoop volk een kopje kleiner te maken.

De cast bestaat uit Robbie Kay (Hannibal Rising), Seychelle Gabriel (The Spirit), Jacob Batalon (Avengers: Infinity War) en Tate Donovan (Manchester by the Sea).

In Amerika komt de film eind deze zomer in de cinema. Of er in ons land een bioscooprelease komt, is niet duidelijk. Maar de film zal wel snel via een andere weg beschikbaar zijn. Geniet hieronder van de trailer.

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More