Bloedmooie scheids heeft voetballer bij zijn pietje (video)

Voor de liefhebbers van voetbal en vrouwelijk schoon hebben we vandaag een leuke verrassing in petto.

En haar naam is Fernanda Colombo. Deze 28-jarige blondine uit Brazilië heeft ondertussen een aardig CV’tje opgebouwd. Model, sportjournaliste, presentatrice, sportcommentator, schrijfster voor het Braziliaanse Metropoles en Instagram-ster. Dat is een hele boterham, maar doe daar nog eens bij: het feit dat ze ook scheidsrechter is en dan heb je de perfecte sandwich.

Hoe hebben we haar leren kennen? Wel, de Braziliaanse furie maakte tijdens een vriendschappelijke wedstrijd in de Estrellas de Ecuador league een briljante schijnbeweging die zelfs de beste verdediger ter wereld niet zag aankomen. Tijdens de wedstrijd fluit Fernanda de middenvelder Kitu Diaz van Barcelona Sporting bij zich. Ze reikt met haar hand naar haar zak en laat iedereen denken dat ze een gele kaart pakt.

In plaats daarvan pakt een witte zakdoek om haar zweetdruppels mee af te vegen. Diaz zag er gelukkig de humor van in.

Het mopje heeft haar geen windeieren gelegd, want haar actie doet de virale ronde. Opeens een leger aan volgers bij op Instagram. Jammer genoeg moet ze nu ook afrekenen met de perverse trollen van het internet. 

Ik kreeg vandaag een e-mail waardoor ik me als een vuilnisbak voelde omdat het een immoreel seksueel voorstel bevat. Ik wil de wereld vertellen dat ik gewoon wil doen waar ik van hou, dat betekent werken met voetbal en journalistiek. Respecteer dat alsjeblieft!”, aldus de knappe scheids.

Zou ze een transfer naar de Jupiler Pro League zien zitten?

 

 

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More