Bloedmooie Michaela leeft op hoge hakken

Het hoeft niet altijd op grote voet te zijn.

En wat als je graag hoge hakken draagt maar nooit iets naar je goesting vindt? Dan ontwerp je ze gewoon zelf, moet Michaela Vybohova gedacht hebben en het model zette haar eerste stappen in ondernemerswereld. 

Waar begon het allemaal voor Michaela? Heel vroeg. Op 16-jarige leeftijd begon de Slowaakse Michaela veel interesse te tonen in de lifestyle- en mode-industrie en daar ze er niet slecht uitziet, en dat is een statement, waren haar eerste stapjes als model. Haar passie voor design dreef haar ertoe om zelf een line-up voor dameshakken te creëren onder de naam Michaela V.

Hoewel gezegd wordt dat hielen niet goed zijn voor je gezondheid en dat je problemen kunt krijgen met gewrichten en spieren wil ze tonen dat de juiste hak de sleutel is om er zeer aantrekkelijk uit te zien zonder uw gezondheid te belasten. En aantrekkelijk? Dat is sowieso! Kijk maar mee. 

1

Image 1 of 20

Credits: Instagram 

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More