Inloggen

Log in of maak je account aan.

Wachtwoord vergeten? Registreren
Registreren
Wachtwoord vergeten

Wachtwoord vergeten? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt een link via e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Registreren
Start Magazines Zoeken Shop Rubrieken

Bloedmooie Mexicaanse Ana Paula: krokanter dan een nacho

Jens Aerts - 21-10-2021

Het is vandaag ook 'Internationale Dag van de Nacho'.

Nacho's? Dat slaan we nooit af. Het bestaat uit tortillachips, bedekt met jalapeño en daar overheen kaas en soms ook gehakt. Verder wordt dit gerechtje ook gepimpt met ui, olijven, chorizo, maïs en bonen. 

De geschiedenis van de nacho? Het werd voor het eerst bereid in 1943 in de Victoria Club bereid door de Mexicaanse ober Ignacio Anaya die, hoe raad je het, 'Nacho' werd genoemd.

Soit, voor het water ons uit de mond loopt: met wie anders dan de krokante Mexicaanse Ana Paula zouden we wel eens wat nacho's willen verorberen. Oei, over water in de mond gesproken... kijk eens naar deze foto's? Minstens geeft ze je wel hetzelfde effect. 


Credits: Instagram

Nachos Ana paula Mexicaanse babe

Reacties

Resterende karakters 500
Nieuwsbrief Mis nooit meer het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en boeiende verhalen van P-magazine! Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte.
Zoeken