Bloedhete WAG Melissa Satta: “Ik heb 10 keer per week seks”

Geen slecht gemiddelde…

Wie denkt dat de frequentie aan seks afneemt naarmate je ouder wordt, moet maar eens een babbeltje doen met Melissa Satta. De 34-jarige Italiaanse presentatrice, showgirl, model en WAG liet aan de Italiaanse pers weten dat ze dagelijks en tot tien keer per week de genotsknots van haar man en voetballer Kevin-Prince Boateng berijdt. 

En het mag ook vooruitgaan voor de vurige Italiaanse. “Ik heb een hekel aan voorspel, ik wil er gelijk flink tegenaan. Bij voorkeur zit ik bovenop, ik hou van controle”, aldus de knappe hinde. 

Ondertussen heeft ze wel spijt van deze uitspraken. “Het is bizar hoeveel commotie dit heeft aangericht. In de voetbalwereld moet je echt oppassen met wat je zegt, vooral wanneer het over seks gaat”, liet ze aan de bekendste sportkrant in Italië; La Gazetta dello Sport, weten.

Toch verklaart ze niet seksverslaafd te zijn. “Het is niet omdat ik veel seks heb dat ik een nymfomane ben.” Amen! Wie zou niet tekenen voor tien keer Melissa per week? 

1

Image 1 of 20

Credits: Instagram 

 

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More