‘Blind Getrouwd’-Laura: “Let op mijn tetje, halfbloot” (foto’s)

Blind getrouwd misschien wel, maar wij geven onze ogen goed de kost.

Het viel allemaal niet echt mee voor Laura Lieckens: haar huwelijk in het programma ‘Blind Getrouwd’ werd niet direct een groot succes. En nadat dat huwelijksbootje strandde, kreeg ze ook nog eens bakken kritiek.

Dat vertelde ze een keer in ‘Dag Allemaal’: “Ik kreeg commentaar op m’n ‘scheef bakkes’, en vermageren mocht ook wel. Ik heb maatje 38, op een goeie dag maatje 36. Moet het dan echt 34 zijn?”

Nu gooide ze een badpakfoto van zichzelf op Instagram, met als bijschrift: “Omdat de zomer van 2021 ons toelacht. Boodschap van algemeen nut: eerst voor uw eigen deur vegen, voor je met een vinger naar een ander wijst, waar is al het positivisme gebleven? Waarom maken zoveel mensen er een sport van om anderen de grond in te boren? Liefde moet overheersen in deze tijden.”

Wij vinden die boodschap – net als dat bikinilijf – heel erg mooi. Enkele dagen geleden postte ze ook iets moois, met een hamburger en een tetje halfbloot.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More