Bij onze noorderburen kan je paintballen in real-life Call of Duty maps (foto)

Het laatste jaar zitten we met veel opgekropte frustraties.

Je kan deze uiteraard de vrije loop laten door al gamend jouw tegenstander naar de vaantjes te knallen, maar bevredigend is het toch niet echt. De adrenaline-rush, tactisch spelen, communicatie en spelers elimineren: niet op een videospelletje waar enkel jouw duimen het werk doen, maar in real life iemand als doelwit elimineren… dat is pas het echte werk.

Voor de gamende paintball-liefhebbers onder ons is er nu een perfecte mix. Want bij het Nederlandse Paintball Games in Venhorst kun je nu op een real-life Call of Duty-map paintballen. Zo is bijvoorbeeld het speelveld Shipment een exacte kopie van het spel Call of Duty modern warfare. Het is één van de kleinste mappen van deze game. In de hele wereld zijn er maar twee Call of Duty mappen nagemaakt. Eén daarvan is dus nu gesitueerd in Nederland. 

Het veld bestaat in totaal uit twintig zeecontainers, twee auto’s, drie grote afvalcontainers en verschillende olietonnen. Met maximaal acht personen kun jij dit veld bespelen. Het spel wat hier vaak gespeeld wordt is ‘Team Deathmatch’. 

Daarnaast heb je nog de speelvelden Vietnam, Airplane Graveyard en Lockdown.

Knallen maar!

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More