Bij deze overheerlijke Eva spelen wij graag voor Adam…

Oh, wat zouden we graag proeven van haar sappige verboden vrucht.

Kent er iemand het verhaal van Adam en Eva? Voor zij die dit bijbelse verhaal hebben gemist, rakelen we het graag op. God plaatste een naakte man en vrouw, Adam en Eva, in de Hof van Eden, oftewel het het Aards Paradijs en vertelde hen dat zij het fruit van alle bomen in de tuin konden eten, behalve het fruit van de boom van de kennis van goed en kwaad.

En als je iets tegen een vrouw als Eva zegt wat ze niet mag doen, dan doet ze het. Eva werd verleid om de “verboden vrucht” te eten. Zij at ervan en gaf het fruit ook aan Adam, die er op zijn beurt ook van at. Zij werden zich op dat moment onmiddellijk bewust van hun naaktheid en gingen zich ervoor schamen.

En als er iets is waar deze Eva, Eva Quiala, zich niet voor hoeft te schamen, dan is het haar naakte zelve. Wat een prachtig lichaam heeft deze knapperd. Goed voor meer dan een miljoen volgers op Instagram én een vermelding in de “P Hall of Fame”

1

Image 1 of 20

Credits: Instagram

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More