Bij Cooke & Verhulst is de laatste verstandige mens maandag al vertrokken

Laten we onmiddellijk zeer duidelijk zijn: De Cooke & Verhulst Show is slechte tv. Een Vlaming uitnodigen die een grasmaaier op zijn kin kan laten balanceren, is niet meteen goede tv. De Vlaming uitnodigen om hetzelfde te doen, is niet meteen revolutionaire tv en de kijker doen uitkijken naar diezelfde Vlaming die de strijd zal aangaan met een andere Vlaming is nog zwakker.

Maar aangezien we van mening zijn dat je een programma toch even de tijd moet geven om te ‘groeien’ (hier is het duidelijk de omgekeerde beweging als je de kijkcijfers bekijkt, die er nog dramatischer uitzien dan de beruchte krach op Wall Street) hebben we gisteren nog eens even gekeken.

Erik Van Looy had een videogesprek met een ‘acteur uit India’. Dat zal dan de enige geweest zijn die nog geen corona had. Vreemd: mijn partner en ik wisten na 30 seconden dat die ‘acteur’ niet uit India kwam. Dan wordt het flauw. Erik had het als enige niet door en werd dus in de maling genomen. 

Net zoals de Vlaming die een grasmaaier op zijn kinnebak laat balanceren, is dit tv uit een ver verleden. Ik wist zelfs niet dat er überhaupt vandaag iemand kan voorstellen om dergelijke flauwe pranks uit te halen.

Een patroon begint zich dus stilaan af te tekenen: er zitten te weinig slimme mensen in De Cooke & Verhulst Show. Dat is een probleem. Een paar dagen geleden zat er wel een slimme mens. Hij zat er wel met zes mondmaskers waardoor hij een beetje uit de toon viel. Niet snel daarna gaf hij zijn ontslag. Het gevolg is nu wel dat de haan op tafel er slimmer uitziet dan de mensen in de studio.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More