Betrapt! Opgewonden BV-koppeltje doet auto wiebelen op klaarlichte dag (foto’s)

“Euro’s, of ik stap met de foto’s naar Dag Allemaal of de Story!”

Dat was deze ochtend even slikken, toen een happige fotograaf aan onze redactie stond met een deel pikante paparazzi-foto’s. “Tijdens mijn fietstocht dit weekend via de bloesemroute in het prachtige Limburgse Haspengouw passeerde ik naast een maïsveld, waar ik opeens een geparkeerde wagen in de gaten kreeg. De voyeur in mij dwong me om de auto met aangeslagen ruiten eens van naderbij te bekijken… Het duurde even vooraleer ik doorhad over welke BV’s het hier ging, maar één ding was zeker. Het dak ging er bijna af! Ik trok meteen een paar foto’s en pakte mijn biezen. Maar soit… hebben jullie interesse?”, aldus de man met eurotekens in zijn ogen.

Toen we vroegen over welke BV-koppel het hier nu exact ging, werd de fotograaf even prikkelbaar. “Bekende Vlamingen? Zeg maar eerder Bronstige Vliegen zoals ze tekeer gingen! En gaan jullie nu afdokken, ja of neen?” waren zijn laatste woorden.

Tja, hij vroeg veel geld, maar de P staat nu soms ook eenmaal voor Primeur en de brave man loog inderdaad niet over de foto’s.

Laat de mediastorm maar beginnen.

1

Image 1 of 5

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More