“Betrapt in pashokje op moment dat ik climaxte, met je-weet-wel-wat op mijn gezicht”

EXCLUSIEF VOOR ABONNEES

P-magazine vroeg aan honderd Vlaamse vrouwen: wat is het allerstoutste avontuur dat je ooit meemaakte? Niet al die vrouwen antwoordden, maar zij die wél antwoordden, die laten we vanaf nu geregeld op zondag aan het woord.

“Met corona is het leven zo saai geworden”, zo vertelt de Oost-Vlaamse H. ons. “Ook het intieme leven, ja. Voor corona ging ik eens per week op stap met enkele van mijn collega’s. En ja, meestal had ik dan wel ‘touch’ bij het andere geslacht. Niet dat er daar ooit wat uit voortgevloeid is, verder dan wat flirten ging ik nooit. Maar het feit dat ik, desondanks ik moeder van twee ben, toch nog goed in de markt lig, dat wond me best wel op. En dan kwam ik thuis, en wilde ik van bil met mijn man.”

“Maar al die impulsen die het leven een tikkeltje spannender maken, die zijn inmiddels al een jaar verdwenen. Ik zit – op enkele weken in juli na – ondertussen al bijna een jaar economisch werkloos thuis, mijn ventje doet al die tijd al aan ‘telewerk’. Dat je zo ongeveer vierentwintig uur per dag op elkanders lip zit, werkt niet bepaald bevorderend voor het libido. Na enkele maanden thuiszitten hadden we eigenlijk geen seksleven meer, en dus moesten we daar wat aan doen.”

Verder lezen?

Word ook abonnee en lees
alle artikels en digitale magazines

Onbeperkt toegang tot alle artikels
en digitaal archief op PNWS.be.
Stop wanneer je wil.

Eerste 3 maanden €2.99 per maand
Nadien slechts €4.99 per maand

Ben je al abonnee?
Log hier in
en krijg toegang tot alle artikels en digitale magazines.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More