Bescheiden resultaten voor vastgoedfirma van Toby Alderweireld

De onderneming Bevasto heeft in 2018 en 2019 volgens de jaarrekeningen bij de balanscentrale zeer bescheiden resultaten geboekt. In 2019 ging het om een goede duizend euro nettowinst, in 2018 om iets meer dan tweeduizend euro nettowinst.

Bevasto werd in 2012 door topvoetballer Toby opgericht. Zaakvoerders waren toen Toby zelf en de vennootschap Alviso van vader Vic. De vennootschap Bevasto heeft als doel de aan- en verkoop van onroerende goederen (vastgoed). In oktober 2020 werd de maatschappelijke zetel van de vennootschap volgens een akte verschenen in het Belgisch Staatsblad verhuisd.

PSV heeft overigens onlangs contact gezocht met het management van Toby Alderweireld, zo schreef De Telegraaf. De Eindhovense club is benieuwd of de 31-jarige verdediger van Tottenham Hotspur welwillend staat tegenover een eventuele zomerse transfer naar PSV, ondanks zijn verleden bij Ajax. Algemeen directeur Toon Gerbrands verklaarde hierop dat er nu geen werk wordt gemaakt van Alderweireld, maar dat PSV op de hoogte is van de situatie van de Belg.

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More